Aniversarea de 5 ani

Aniversarea a 5 ani de prosperitate şi excelenţă

Controlling Business&Analyses  celebrează, azi, 26 octombrie,  un moment de bucurie şi de mândrie pentru fiecare angajat în parte al acesteia.
Este vorba despre împlinirea a 5 ani încununaţi de succes de când Controlling Business&Analyses activează în mediul financiar-contabil din Cluj-Napoca.

Profesionalismul echipei Controlling Business&Analyses, precum şi excelenţa de care a dat dovadă pe parcursul acestor 5 ani de activitate în toate misiunile sale de asigurare a suportului contabil furnizat paletei large de clienţi din diversele ramuri de activitate clujene, i-a garantat un portofoliu de clienţi a cărei reputaţie vorbeşte de la sine.
Câteva exemple grăitoare în acest sens sunt, printre altele, colaborarea excelentă cu Polus Center Management SRL, respectiv colaborarea cu Polus Transilvania Companie de Investiţii SA.

Am dorit să remarcăm contribuţia Controlling Business&Analyses la realizarea de expertize contabile şi la asigurarea unei imagini cât mai fidele a performanţelor şi a evoluţiei pe plan local, regional sau naţional a clienţilor noştri, mărturii credibile fiind opiniile favorabile exprimate de către companii de audit-etalon, precum KPMG sau PricewaterhouseCoopers cu privire la situaţiile financiare realizate de către echipa Controlling Business&Analyses pe parcursul derulării activităţii sale specifice în folosul imediat al clienţilor săi.

Activitatea companiei Controlling Business&Analyses a dat dovadă pe parcursul traseului profesional de dedicaţie, profesionalism şi dacă este un lucru care a fost mereu invidiat este acel tip de relaţie specială pe care echipa Controlling Business&Analyses o are cu clienţii săi. Aşa că, următorii 5 ani de activitate nu pot fi decât marcaţi cu succese şi împliniri pe măsură, aşa cum a reuşit să îşi obişnuiască clienţii, de la an la an.

La mulţi ani, Controlling Business&Analyses!